Køl og Frys

Hos Hvidt & Frit kan du altid finde et stort udvalg af køleskabe, frysere og kombiskabe, køleskabe og frysere i ét, i mange forskellige størrelser og indretninger. Du finder også et stort udvalg af Køleskabe og frysere til indbygning og frysebokse. Finder du ikke det produkt på hjemmeside, du søger, er du altid velkommen til at kontakte en af vores mange hvidevareforhandlere rundt om i landet. Du finder din lokale Hvidt og Frit forhandler her.

Sådan gør du 1-2-3
Vælg produkter
Gå på opdagelse i vores mange produkter og vælg dem, der passer til dit behov.
Send anmodning
Udfyld formularen og vælg den forhandler, du ønsker at modtage et tilbud fra.
Modtag tilbud
Forhandleren sender dig hurtigt et uforpligtende tilbud på dine ønsker.
Vi forhandler alle de kvalitetsbrands, som du kender!

Køl og frys

På Hvidt og Frits hjemmeside finder du et stort udvalg af køleskabe, frysere og kombiskabe samt amerikanerskabe i mange forskellige størrelser og indretninger. Du finder også et stort udvalg af indbygningsskabe og frysebokse. Lige meget om du leder efter et integrerbart køleskab eller et fryseskab med automatisk afrimning kan du finde det i vores brede sortiment. Hvis du eksempelvis er interesseret i vanddispenser og isterningmaskine, kan du her på hjemmesiden se, hvad vi kan tilbyde af amerikanerskabe.  Vi har også en kummefrysere, der passer perfekt til placering i garagen eller kælderen. 

Energimærkning og energiforbrug

Energimærkning af hårde hvidevarer er producenternes måde at vise forbrugerne, hvor energieffektive deres produkter er. EU’s energimærke er obligatorisk, og indeholder alle forbrugerrelevante oplysninger. På energiskalaen er produkter mærket med A+++ de mest energieffektive. Energimærket viser det enkelte produkts producent, årlige energiforbrug, støjniveau, kapacitet mm. Når du vælger en maskine i en god energiklasse sikrer du således, at du sparer mest muligt på din elregning. I Hvidt og Frits webshop kan du vælge mellem mange forskellige vaskemaskiner og tørretumblere, der alle har energimærkning A til A+++. For den miljøbevidste forbruger, er en vaskemaskine eller tørretumbler med en lav energimærkning også meget relevant. Udover at du sparer penge, når du vasker eller tumbler dit tøj i en maskine i en lav energiklasse, er du også med til at skåne miljøet, da maskinen ikke bruger nær så meget strøm som andre maskiner i højere energiklasser.   

Køb dit nye køle- eller fryseskab online, men lokalt

Hvidt og Frit har mange forhandlere rundt om i Danmark. Når du har fundet det produkt, du ønsker på Hvidt og Frits hjemmeside, vælger du selv, hvilken forhandler, du vil købe produktet hos.

På Hvidt og Frits hjemmeside er tilgængelig 24 timer i døgnet. Hvis du ikke finder lige det produkt, du søger, kan du kontakte en af vores mange butikker. Alle vores forhandlere er parate med vejledning. Du kan finde din lokale hårde hvidevare butik her.