Køl & Frys

Hos Hvidt og Frit finder du altid et stort udvalg af køleskabe, frysere og køle-/fryseskabe i mange forskellige størrelser og indretninger. 

Sådan gør du 1-2-3
Vælg produkter
Gå på opdagelse i vores mange produkter, og vælg dem, der passer til dit behov.
Send anmodning
Udfyld formularen, og vælg den forhandler, du ønsker at modtage et tilbud fra.
Modtag tilbud
Forhandleren sender dig hurtigt et uforpligtende tilbud på dine ønsker.
Vi forhandler alle de kvalitetsbrands, som du kender!

Køl og frys

Køleskabet er et centralt elemtent i ethvert køkken, og der findes mange typer med forskellig kapacitet, indretning og funktioner. Derfor er det også vigtigt, at du vælger det køleskab, der matcher dine behov. Hos Hvidt og Frit finder du altid et stort udvalg af køleskabe i de bedste kvalitetsmærker. 

Energimærkning

Vi anbefaler, at du er opmærksom på produktets energimærkning, når du leder efter et nyt køleskab eller fryser. Det har nemlig både betydning for miljøet og din elregning. Energiskalaen af hårde hvidevarer viser, hvor energieffektiv produktet er. Produkter mærket med A+++ er de mest energieffektive, og bruger derfor ikke nær så meget strøm som maskiner i højere energiklasser.

Kontakt din nærmeste Hvidt og Frit forhandler

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores mange forhandlere, hvis du ikke finder det, du søger her på siden. De lokale butikker står klar med professionel vejledning og gode råd, når du skal have nye hårde hvidevarer. Find din lokale hårde hvidevare specialist her.