Fryseboks

Find din nye kummefryser i vores brede udvalg i dag. Du finder både store og små frysebokse i vores sortiment, så du kan finde lige den, der passer ind, hvor du skal have den stående. Hvidt og Frit fører de bedste mærker på markedet indenfor frysebokse. Se vores udvalg herunder og kontakt din Hvidt og Frit forhandler, når du har fundet dit kummefryser-match.

1 vare(r)

pr. side

 • AEG Kummefryser AHB53011LW

  • Type: ........................................................................... Fryseboks
  • Bredde: ........................................................................... 106,1 cm
  • Højde: ........................................................................... 86,8 cm
  • Dybde: ........................................................................... 66,5 cm
  A+
  Pris
  4.599,-

1 vare(r)

pr. side

Fryseboks

Se Hvidt og Frits store udvalg af frysebokse I forskellige størrelser. Når du skal finde en ny fryseboks, er kapaciteten en af de vigtigste faktorer i udvælgelsen. Kapaciteten på frysebokse varierer meget, og det er vigtigt at du vælger den, der kan opfylde det behov, der er i din husstand, så du hverken fylder for meget eller for lidt i fryseren. På den måde sikrer du, at fryseboksen fungerer optimalt og er mest energieffektiv. Hvidt og Frits har en række af frysebokse, hvis energimærkning spænder fra A til +++A.

Når du vælger den rette størrelse fryseboks sikrer du både din pengepung, i det du sparer penge på din elregning, og miljøet, fordi du sparer på dit elforbrug.

Frysebokse med mange funktioner

De fleste frysebokse har en række funktioner, der for eksempel gør dem lettere at afrime. Det er funktioner såsom LowFrost, men også funktionen SuperFrys, der sikrer hurtig frysning af dine madvarer, hvilket er økonomisk besparende. Hvidt og Frit fører et bredt udvalg af de førende mærker inden for frysebokse på markedet.

Bredt udvalg af frysebokse

Her kan du se vores produkter lige, når du vil. Når du handler på Hvidt og Frits hjemmeside, handler du lokalt. Når du har fundet dine varer, vælger du selv, hvilken forhandler du ønsker, at købe varen hos. Hjemmesiden er tilgængelig 24 timer i døgnet, og du finder altid et stort udvalg af hårde hvidevarer. Uanset om du leder efter en fryseboks, tørretumbler, vaskemaskine eller et køleskab, kan du finde det her. Finder du ikke den hårde hvidevare, du søger, er du altid velkommen til at kontakte en af vores forhandlere. Hvis du ønsker flere informationer, råd eller vejledning, er vores medarbejdere parate til at hjælpe dig.