Fryseskab

Hos Hvidt og Frit kan du altid finde et stort udvalg af fryseskabe - store som små og fristående såvel som integrerbare fryseskabe.

1 vare(r)

pr. side

 • Scandomestic Fryseskab SFS 110 W

  • Type: ........................................................................... Fryseskab
  • Bredde: ........................................................................... 54,5 cm
  • Højde: ........................................................................... 84,5 cm
  • Dybde: ........................................................................... 56,5 cm
  G
  Pris
  2.099,-

1 vare(r)

pr. side

Find det bedste fryseskab til dit behov

Et fryseskab er ideelt, hvis du har ekstra plads for eksempel i garagen eller kælderen og gerne vil kunne opbevare dine madvarer bedst muligt. I dag har de fleste frysere mange funktioner som for eksempel afrimningsfunktionen NoFrost, alarm ved for høj temperatur eller FreshSense, der holder dine madvarer friske længere. Alle sammen funktioner, der hjælper dig til at opbevare dine madvarer på den bedste måde.  

Dit fryseskabs energiforbrug 

Når du leder efter et nyt fryseskab, giver det god mening, at finde et skab, der ligger i en lav energiklasse. Vi anbefaler derfor, at du er opmærksom på produktets energimærkning, når du leder efter et nyt fryseskab. Det har nemlig både betydning for miljøet og din elregning. Energiskalaen af hårde hvidevarer viser, hvor energieffektiv produktet er. Produkter mærket med A er de mest energieffektive, og bruger derfor ikke nær så meget strøm som maskiner i højere energiklasser. For at dit fryseskab er mest muligt energieffektivt, skal du også sikre dig, at du køber et fryseskab med en kapacitet, der passer med husstandens behov. Hvis dit fryseskab er overfyldt, virker det ikke optimalt, og du vil ikke opnå den besparelse energimærkningen påviser, hverken i forhold til din pengepung eller miljøet. 

Kontakt din nærmeste Hvidt og Frit forhandler

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores mange forhandlere, hvis du ikke finder det, du søger her på siden. De lokale butikker står klar med professionel vejledning og gode råd, når du skal have nye hårde hvidevarer. Find din lokale hårde hvidevare specialist her.