Køleskab

Hvidt & Frit fører et bredt sortiment af kvalitets køleskabe med mange muligheder og lav energimærkning. I vores sortiment af hvidevarer finder du alle de største kvalitets mærker, men hvis ikke du finder lige det køleskab, du leder efter, kan du altid kontakte en af vores mange forhandler. Vores forhandlere er lokalt forankrede og er altid klar med råd og vejledning. Find din lokale Hvidt og Frit forhandler her.

1 vare(r)

pr. side

 • AEG Køleskab RTB51511AW

  • Type: ........................................................................... Fritstående køleskab
  • Bredde: ........................................................................... 55 cm
  • Højde: ........................................................................... 85 cm
  • Dybde: ........................................................................... 61,2 cm
  A+
  Pris
  2.699,-

1 vare(r)

pr. side

Køleskabe med muligheder

Der findes mange forskellige typer af køleskabe. Med mange forskellige muligheder for indretning af dit køleskab, kan du finde det der opfylder dine behov. Vi har både store og små, integrerede og fritstående. Og i webshoppen kan du finde alle de kendte kvalitetsmærker såsom Miele, Bosch, Asko, AEG og mange flere.  

Når du skal købe et nyt køleskab, skal du bl.a. vurdere, hvor stor kølekapacitet du har brug for. Hvis du vælger et køleskab med for stor eller for lille kapacitet vil det påvirke skabets energiforbrug negativt. Du kan således også opleve, hvis dit køleskab har en meget lille kapacitet, at køleskabet ikke køler ordentligt. Køleskabets indretning har betydning for din brugsoplevelse. Her på hjemmesiden kan du finde køleskabe, hvor du har mulighed for at indrette dem, så de passer til din husholdnings behov.  

Dit køleskabs energiforbrug

Danskerne bruger i gennemsnit ca. 14 % af vores strøm på køl og frys. Dit køleskabs energiklasse har derfor stor betydning for, hvor meget strøm køleskabet bruger, og dermed hvor stor en elregning, du får. Kort sagt: Jo lavere energiklasse, des lavere elregning. Derudover vil det være et plus for den miljøbevidste forbruger, at et køleskab med lav energimærkning, skåner miljøet i langt højere grad end et køleskab i en høj energiklasse.  Blandt vores udvalg af køleskabe kan du finde energimærkede skabe fra A til A+++.  

Råd og vejledning om køleskabe

Hvidtogfrit.dk er åben 24 timer i døgnet, så du kan shoppe præcis, når det passer dig. På hjemmesiden kan du altid finde et stort udvalg køleskabe, der dækker et hvert behov. Finder du ikke det produkt på hjemmesiden, du søger, er du altid velkommen til at kontakte en af vores forhandlere. Vores medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med gode råd og anden information.Du kan finde din nærmeste butik her.