Komfur & Ovne

Hos Hvidt & Frit kan du altid finde et stort udvalg af komfurer, indbygningsovne, kogeplader, emhætter og mikrobølgeovne til et hvert behov. Finder du ikke det produkt på hjemmesiden, du søger, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores mange butikker rundt om i landet. Du finder din nærmeste forhandler herPersonalet i butikkerne står altid klar med gode råd og vejledning.

Sådan gør du 1-2-3
Vælg produkter
Gå på opdagelse i vores mange produkter og vælg dem, der passer til dit behov.
Send anmodning
Udfyld formularen og vælg den forhandler, du ønsker at modtage et tilbud fra.
Modtag tilbud
Forhandleren sender dig hurtigt et uforpligtende tilbud på dine ønsker.
Vi forhandler alle de kvalitetsbrands, som du kender!

Komfurer og ovne – se det brede udvalg

Vores sortiment af ovne og komfurer, spænder fra induktions og keramiske komfurer til mikrobølgeovne og indbygningsovne. Vores sortiment omfatter også forskellige typer af emhætter og kogeplader. Du kan se vores udvalg af komfurer, indbygningsovne, emhætter, mikrobølgeovne og kogeplader ovenfor. Uanset hvilken type komfur eller ovn du går efter eller hvilket mærke, du bedst kan lide, skal du gøre dig nogle overvejelser om kapacitet og størrelse på den enkelte ovn. Din udnyttelse af ovnen kan påvirke komfurets energieffektivitet, hvilket kan betyde en dyrere elregning for dig og en større belastning af miljøet. I Hvidt og Frits sortiment kan du finde et bredt udvalg af komfurer med A til +++A energimærkning.

Vælg det helt rigtige komfur eller den bedste ovn til dit køkken

Om du leder efter et komfur med indbygget ovn eller en indbygningsovn kan du finde en række forskellige typer og mærker på www.hvidtogfrit.dk. Vi fører de kendte mærker som eksempelvis Voss, Gorenje, Siemens og Bosch og mange flere. Det brede sortiment betyder, at du kan finde den bedste og helt rigtige emhætte eller ovn, der matcher dit køkken.

Komfurer og ovne med mange funktioner

I produktkategorien Komfur og ovne finder du en masse produkter, hvoraf flere har nogle avancerede funktioner. Funktioner som blandt andet selvrensende ovn og MultiFlow 260, der muliggør tilberedning af mad samtidig på 5 planer i ovnen samt Fingertouch betjening af emhætte. Du kan se vores udvalg af hårde hvidevarer præcis, når det passer dig. Du finder også produkterne som vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe og frysere og meget mere på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om vores produkter. Når du handler online i Hvidt og Frit, køber du lokalt. Find din lokale Hvidt og frit forhandler her.