Emhætter

Find din nye emhætte hos Hvidt og Frit i dag. Du kan altid finde et stort udvalg af emhætter i mange forskellige designs. 

1 vare(r)

pr. side

 • Silverline Emhætte JH 155

  • Type: ........................................................................... Udtræk
  • Farve: ........................................................................... Sort/stål
  • Bredde: ........................................................................... 60 cm
  • Energiklasse: ........................................................................... A
  A
  Pris
  1.999,-

1 vare(r)

pr. side

Emhætter og emfang i design, der matcher dit køkken

Forskellen på emhætter og emfang er, at en emhætte tit placeres direkte på væggen og et emfang i høj grad er beregnet til en kogeø og derfor er frithængende. Det kan være en god idé at tage stilling til, hvor højt et støjniveau den må have, hvordan den betjenes og om den skal være med udtræk, udsugning eller recirkulation. Emhætter og Emfang fåes i mange udformninger og designs, og derfor kan du i vores sortiment finde lige den, der passer til dit køkken og resten af dine køkkenelementer. 

Energimærkning

Vi anbefaler, at du er opmærksom på produktets energimærkning, når du leder efter en ny emhætte. Det har nemlig både betydning for miljøet og din elregning. Energiskalaen af hårde hvidevarer viser, hvor energieffektivt produktet er. Produkter mærket med A+++ er de mest energieffektive, og bruger derfor ikke nær så meget strøm som maskiner i højere energiklasser.

Kontakt din nærmeste forhandler

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores mange forhandlere, hvis du ikke finder det, du søger her på siden. De lokale butikker står klar med professionel vejledning og gode råd, når du skal have nye hårde hvidevarer. Find din lokale hårde hvidevare specialist her.