Kogeplader

Hos Hvidt og Frit kan du altid finde et stort udvalg af kogeplader i høj kvalitet og i flere forskellige størrelser. I vores sortiment finder du kogeplader med forskellige varmekilder både glaskeramiske og induktionskogeplader. 

1 vare(r)

pr. side

 • Brandt Induktionskogeplade BPI6464B

  • Type: ........................................................................... Keramisk
  • Farve: ........................................................................... Sort
  • Bredde: ........................................................................... 65 cm
  • Producent: ........................................................................... Brandt
  Pris
  3.999,-

1 vare(r)

pr. side

Kogeplader - individuel og fleksibel indretning af dit køkken

Kogeplader er fx til dig, der ønsker separat kogeplade og ovn. Når du vælger kogeplader, kan du placere dem lige, hvor du synes, de passer ind i dit køkken. Vi har kogeplader med induktion og som er glaskeramiske med funktioner som hjælper dig til at stege din mad perfekt. Derudover kan du også finde kogeplader med featuren MaxiSense Plus, hvor kogeområdet automatisk indstilles til størrelsen på dine gryder og pander, som reducerer dit strømforbrug. Når du handler med Hvidt og Frit, sørger vi for, at du får den bedste kvalitet for pengene. Vi fører en lang række af de kendte kvalitetsmærker såsom Bosch, Siemens, Voss, Gram og mange flere. 

Kontakt din nærmeste forhandler

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores mange forhandlere, hvis du ikke finder det, du søger her på siden. De lokale butikker står klar med professionel vejledning og gode råd, når du skal have nye hårde hvidevarer. Find din lokale hårde hvidevare specialist her.