Kogeplader

Hos Hvidt og Frit kan du altid finde et stort udvalg af kogeplader i høj kvalitet og i flere forskellige størrelser. I vores sortiment finder du kogeplader med forskellige varmekilder både glaskeramiske og induktionskogeplader. Finder du ikke den kogeplade i vores sortiment, du søger, er du altid velkommen til at kontakte en af vores mange butikker rundt om i landet. Vi dækker hele Danmark, og du finder din nærmeste forhandler her.

1 vare(r)

pr. side

 • Samsung Induktionskogeplade NZ64M3NM1BB

  • Type: ........................................................................... Induktion
  • Farve: ........................................................................... Sort
  • Bredde: ........................................................................... 56 cm
  • Producent: ........................................................................... Samsung
  Pris
  2.499,-

1 vare(r)

pr. side

Kogeplader - individuel og fleksibel indretning af dit køkken

Kogeplader er for eksempel til dig, der ønsker separat kogeplader og ovn. Kogeplader er perfekte til den individueller indretning af dit køkken. Når du vælger kogeplader, kan du placere dem lige, hvor du synes, de passer ind i dit køkken. På den måde kan du placere den udenfor børnenes rækkevidde, og undgå brændte fingre  - eller i den position, der passer dig bedst, når du kokkererer. 

På hjemmesiden kan du gennemse vores brede udvalg af kogeplader, så om du vil have induktion eller mere er til glaskeramiske kogeplader, kan du finde dem i Hvidt og Frits sortiment. Blandt funktionerne på vores kogeplader er blandt andet Perfect Dry stegesensor og StegeSensor Plus, der begge hjælper dig til at stege din mad perfekt. Derudover kan du også finde kogeplader med featuren MaxiSense Plus, hvor kogeområdet automatisk indstilles til din gryde og pandes størrelse, hvilket betyder en reduktion i strømforbrug. Funktionen automatisk temperaturkontrol er også med til at nedsætte elforbruget og giver dermed også dig en billigere elregning.

Kvalitet er nøgleordet

Når du handler med Hvidt og Frit, sørger vi for, at du får den bedste kvalitet for dine penge. Vi fører en lang række af de kendte kvalitetsmærker såsom Bosch, Siemens, Voss, Gram og mange flere. 

Køb i Hvidt og Frit - Køb lokalt 

Når du handler på Hvidt og Frits hjemmeside, handler du faktisk lokalt. Du vælger selv i hvilken af vores butikker rundt om I Danmark, du vil købe din vare. Hjemmesiden er tilgængelig hele døgnet, så du kan handle, når det passer dig. På hjemmesiden kan du altid finde et stort udvalg af hårde hvidevare, der spænder fra vaskemaskiner, tørretumbler til mikroovne og fryseskabe. Finder du ikke den hårde hvidevare, du søger, kan du kontakte din lokale butik her