Mikrobølgeovne

Hos Hvidt & Frit kan du altid finde et stort udvalg af mikroovne i bedste kavlitet og med mange funktioner. Finder du ikke den ovn, du søger, er du altid velkommen til at kontakte en af vores butikker rundt om i landet. Du finder din lokale forhandler her.

1 vare(r)

pr. side

 • AEG Indbygningsovn KME761000M

  • Type: ........................................................................... Indbygning
  • Farve: ........................................................................... Rustfri stål
  • Ovnrum (ltr.): ........................................................................... 43 liter
  • Rensesystem: ........................................................................... Easy clean
  Pris
  8.499,-

1 vare(r)

pr. side

Mikrobølgeovne med flere muligheder og funktioner

Mikrobølgeovnen anvender mikrobølgeenergi til at opvarme mad på meget kortere tid end en almindelig ovn. Det er derfor fuldt forståeligt, at mikrovnen har gjort sit indpas i de fleste danske familier, hvor dens anvendelighed spænder fra hurtig opvarmning af babymad og rester fra fryseren til når der skal poppes popcorn fredag aften. 

Når du leder efter en mikrobølgeovn, har du mange muligheder at vælge i mellem, men også mange valg som du skal tage stilling til. Først og fremmest er der placeringen af din mikroovn i dit køkken. Skal du i virkeligheden have en indbygningsovn med mikrobølgeovn? Eller har du plads til en fritstående mikrobølgeovn? Du skal også finde ud af hvilke funktioner, du ønsker, at din mikroovn skal have. I webshoppen kan du finde en række mikrobølgeovne i alle de kendte mærker, der hver især kan møde din behov. I vores sortiment finder du bl.a. mikrobølgeovne med funktioner såsom activeCleanvarioSpeed og coolStart, der alle er med til at gøre din madlavning lettere i en travl hverdag. 

Yderligere information om din mikrobølgeovn

Hvis du har brug for mere information, er du velkommen til at kontakte en af vores mange forhandlere. Udover vores sortiment inden for mikroovne, har vi et stort udvalg af vaskemaskiner, tørretumblere  og køleskabe  til et hvert behov.