Mikrobølgeovne

Hos Hvidt og Frit kan du altid finde et stort udvalg af mikroovne i bedste kavlitet og med mange funktioner. 

1 vare(r)

pr. side

 • AEG Indbygningsovn KME761000M

  • Type: ........................................................................... Indbygning
  • Farve: ........................................................................... Rustfri stål
  • Ovnrum (ltr.): ........................................................................... 43 liter
  • Rensesystem: ........................................................................... Easy clean
  Pris
  8.499,-

1 vare(r)

pr. side

Mikrobølgeovne med flere muligheder og funktioner

Mikrobølgeovne anvender mikrobølgeenergi til at opvarme mad på meget kortere tid end en almindelig ovn. Når du skal have en mikrobølgeovn, skal du beslutte dig for placeringen af din mikroovn i dit køkken - om den skal være indbygget i køkkenelementerne eller fritstående. Du skal også finde ud af hvilke funktioner, du ønsker, at din mikroovn skal have, fx activeCleanvarioSpeed og coolStart, der alle er med til at gøre din madlavning lettere i en travl hverdag. 

Energimærkning

Vi anbefaler, at du er opmærksom på produktets energimærkning, når du leder efter en ny mikrobølgeovn. Det har nemlig både betydning for miljøet og din elregning. Energiskalaen af hårde hvidevarer viser, hvor energieffektivt produktet er. Produkter mærket med A+++ er de mest energieffektive, og bruger derfor ikke nær så meget strøm som maskiner i højere energiklasser.

Kontakt din nærmeste forhandler

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores mange forhandlere, hvis du ikke finder det, du søger her på siden. De lokale butikker står klar med professionel vejledning og gode råd, når du skal have nye hårde hvidevarer. Find din lokale hårde hvidevare specialist her.