LG Inverter Direct Drive

Inverter Direct Drive – lydløs, slidstærk og pålidelig med 10 års garanti

I stedet for den almindelige drivrem og remskive er motoren direkte monteret på tromlen. Færre bevægelige dele giver en betydelig længere driftssikkerhed og gør maskinen mere lydløs i drift. LG’s Inverter Direct Drive-teknologi er så pålidelig, at vi giver 10 års garanti på motoren. Vidste du, at alle LG’s vaskemaskiner er udstyret med Inverter Direct Drive-motor?

 

6 MOTION

6 Motion Direct Drive - mere bevægelse for et renere resultat

 Forskellige tekstilmaterialer vaskes optimalt på forskellig vis. LG’s Direct Drivemotor er monteret direkte på tromlen, og det medfører mere præcise tromlebevægelser. Tromlen starter, stopper og ændrer omdrejningsretning blidt og diskret.

LG’s vaskemaskiner med 6 Motion Direct Drive kan derfor udføre seks unikke vaskebevægelser i stedet for blot én som i gængse vaskemaskiner. Af hensyn til optimal ydelse og skånsomhed benytter de enkelte vaskeprogrammer en kombination af de seks forskellige tromlebevægelser optimeret til den konkrete type vasketøj.

 

TURBO WASH

Turbo Wash – Brug tiden på noget sjovere end at vaske!


Hurtigste på markedet, med samme vaskeevne! Med LG’s innovative Turbo Wash får du rent og frisk vasketøj på en time! Vasker du fire maskiner om ugen sparer du næsten to og en halv time, på et år bliver det til en hel arbejdsuge - og ærligt talt; så sjovt, er det heller ikke at vaske.

Turbo Wash er en videreudvikling af LG’s unikke 6 Motion Direct Drive-teknologi og effektiviteten opnås, når 6 Motion kombineres med et sofistikeret Jet spraysystem, der hurtigt gennemvæder tøjet og trænger dybt ind i stoffet. Takket være dette, kan der spares en skylning, og dermed spares der masser af tid. Til normalt let snavset vasketøj, er én Turbo Wash skylning tilstrækkelig.

Da en ekstra skylning kan reduceres takket være Jet spraysystemet, spares der på energi og op til 40% af vandforbruget. God til mere fritid og godt for miljøet! For de bedste resultater anbefaler vi højst 5 kg vasketøj.

 

STEAM/TRUE STEAM

True Steam dampfunktion

Dampfunktionen True Steam giver dig mulighed for at opfriske tøj, der ikke er helt beskidt, på kun 20 minutter. Det betyder at du ikke behøver at køre et fuldt vaskeprogram, hvis du ikke har tid til det. Dampen åbner fibrene i stoffet og fjerner effektivt lugten.

Dampfunktionen i Allergiprogrammet fjerner også allergener som støvmider, dyrehår og pollen, til stor lettelse for mange allergikere. Læg dertil at dampfunktion hjælper med at fjerne rynker og folder og forenkler - eller måske endda lader dig springe strygningen over, og så har du den ultimative vaskemaskine til familien.

SpaSteam fjerner 99,9 % af alle allergener og fjerner rynker

Dampfunktionen i Allergiprogrammet fjerner også allergener som støvmider, dyrehår og pollen, til stor lettelse for mange allergikere. Læg dertil at dampfunktion hjælper med at fjerne rynker og folder og forenkler - eller måske endda lader dig springe strygningen over, og så har du den ultimative vaskemaskine til familien.

 

SMART

SmartThinQ™ med Wifi

Avanceret LG Smart ThinQ ™ maskiner har nu Wi-Fi-tilslutning. Med Smart Remote Control kan du styre din vasketøj, uanset hvor du er. Med Hent programmer kan du hente op til 20 vaskeprogrammer ned, som opdateres årligt. Smart Diagnose™ hjælper dig med hurtig fejlfinding af næsten alle mindre problemer, før de giver større problemer.

 

CAPACITY & WEIGHT RECOGNITION

Stor kapacitet - vask mere på én gang!

Nu kan du hurtigt komme til bunds i vaskekurven – LG’s Big-in rummer hele 12 kg tøj af gangen og giver dig mere tid til sjove ting. Det betyder også, at du selv kan vaske store ting som dyner og puder.

Med et avanceret system, der automatisk måler vægten af vasketøjet, tilpasses både tids-, vand og energiforbrug til maskinens fyldningsgrad. På den måde får du altid et perfekt vaskeresultat, uanset om maskinen er helt eller halvt fuld.

 

COMBO WASHER/DRYER

Vask og tørring i samme maskine

LGs kombinerede vaske/tørre-funktion er en af vores førende hvidevareteknologier. Spar plads i dit hjem, og få mere plads til din familie. LGs kombinerede vaske/tørretumbler betyder, at du ikke behøver at købe en separat tørretumbler, men stadig får både rent og tørt tøj.

 

TWINWASH

VASK TO MASKINER PÅ SAMME TID.

 • Separate farver
 • Separate tekstiler
 • Separate temperature

 

Med LG TWINWash , der er udstyret med den geniale LG TWINWash Mini, kan du vaske to separate maskiner vasketøj samtidigt.

Brug hovedvasken til store mængder vasketøj, der kræver intensiv vask. TrueSteam fjerner 99,9 % af alle allergener som husstøvmider og pollen – perfekt til familier med allergier – og frisker også op dit tøj og reducerer rynker. 

Brug minivasken til mindre mængder vasketøj, og til at vaske skåne-vask som babytøj, finvask og sportstøj.

Via mobilen kan du blandt andet styre maskinen og hente nye programmer. Begge maskiner drives af LG Inverter Direct Drive-motor - stille og holdbare med 10 års garanti.

1 vare(r)

pr. side

 • LG Vaskemaskine F4J5VY3W

  • Type: ........................................................................... Frontbetjent
  • Energiklasse: ........................................................................... A+++ -20%
  • Kapacitet: ........................................................................... 9 kg
  • Centrifugeringsevne: ........................................................................... A
  A+++
  Pris
  5.599,-

1 vare(r)

pr. side