Opvask

Hvidt & Frit fører et stort udvalg af opvaskemaskiner med mange forskellige indretninger og funktioner. Finder du ikke det produkt eller det mærke på hjemmesiden, du søger, kan du altid kontakte en af vores mange butikker rundt om i landet. Dine lokale forhandler er altid klar med gode råd og vejledning. Din nærmeste butik og forhandler finder du her.

1 vare(r)

pr. side

 • Bosch Integreret Opvaskemaskine SMV24AX01E

  • Type: ........................................................................... Fuld integreret
  • Lydniveau: ........................................................................... 50 dB(A)
  • Energiklasse: ........................................................................... A+
  • Højde: ........................................................................... 81,5-87,5 cm
  A+
  Pris
  3.999,-

1 vare(r)

pr. side

Opvaskemaskinen – En uundværlig hjælp til hverdag og fest 

Find den rigtige opvaskemaskine, der opfylder dine behov 

Du kan ofte finde opvaskemaskiner på tilbud, og hvem vil ikke gerne spare lidt på den konto? Men selvom det er rart at spare penge, er det i det lange løb vigtigere, at du vælger den maskine, der opfylder dit behov. Når du skal ud og købe ny opvaskemaskine, er det vigtigt, at du gør dig dine behov klart. Bor du alene, er dit behov et andet end en stor families - Måske kan du nøjes med en bordopvaskemaskine? Placeringen af din opvaskemaskine, betyder også noget i forhold til, hvilken type, der er bedst for dig. Har du for eksempel behov for en indbygningmaskine, en integrerbar opvaskemaskine eller en smal opvaskemaskine fx 45 cm i bredden. Er det interessant for dig, at du kan betjene den via WIFI, at bestikbakken er i toppen eller i bunden? Og er det vigtigt for dig, at din nye maskine har et ecoprogram, der skåner din elregning såvel som miljøet? 

Alle disse spørgsmål og flere er det smart at have svarene på - og det kan umiddelbart virke uoverskueligt, at indkredse behov, indgå  eventuelle kompromisserPå nettet kan du finde en række test af opvaskemaskiner, hvor du kan se hvilken, der var bedst-i-test. Men heldigvis er den personlige hjælp tæt på. Du kan altid få den vejledning og hjælp, du har brug for af en af Hvidt og Frits mange forhandlere. Din lokale Hvidt og Frit-forhandler kan du finde her. 

Find din nye opvaskemaskine på hvidtogfrit.dk 

På hvidtogfrit.dk finder du mange opvaskemaskiner med mange forskellige funktioner. Vi fører opvaskemaskiner i alle de kendte brands såsom Bosch, Siemens, Samsung, LG, AEG, Electrolux og Gram. Du kan finde opvaskemaskiner, der er selvrensende, har Zeolith tørresystem, så selv plasticservice bliver ordentligt tørt.  

Din Hvidt og Frit forhandler 

Hvis du ønsker yderligere vejledning til at finde lige den opvaskemaskine der passer til dit behov eller har brug for vejledning i betjening, hvilken opvaskesalt eller hvor meget din maskine skal bruge, kan du altid kontakte en af vores mange Hvidt og Frit-forhandlere rundt om i Danmark. Mange af vores forhandlere kan levere, montere og installere din nye opvaskemaskine. Du kan finde din nærmeste forhandler her