Persondatapolitik

Det er Hvidt & Frit a.m.b.a., der driver hvidtogfrit.dk.

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Oplysninger gemmes af hvidtogfrit.dk i en database på en sikker server. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Hvidt & Frit a.m.b.a. har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på hvidtogfrit.dk er Hvidt & Frit a.m.b.a. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Hvidt & Frit a.m.b.a. har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hvidt & Frit a.m.b.a. via e-mail info@hvidtogfrit.dk.