Siemens Home Connect

Gør dit hjem smartere med WiFi tilsluttede hvidevarer fra Siemens.

WiFi-tilsluttede hvidevarer og Home Connect åbner op for en innovativ livsstil. Det er den smarte måde at betjene dit hjem på. Med nye innovationer opstår nye muligheder. Siemens WiFi-tilsluttede hvidevarer, den intelligente software samt nye elektroniske muligheder med Home Connect app‘en giver helt nye måder at bruge dit køkken på. Home Connect gør hverdagen lettere, fordi du kan betjene alle dine Siemens hvidevarer via smartphone eller tablet uanset, hvor du opholder dig.

Stort set alle voksne mennesker har altid mobilen lige ved hånden. Den bliver brugt til at læse mails og nyheder, som GPS og tilmed til følge med i sine bevægelser i løbet af dagen, og ikke mindst soverytme. Og ikke at forglemme, hvor mange billeder der bliver taget hver dag, der forevi­ger de vigtige øjeblikke i livet. Så hvorfor ikke connecte hele hjemmet og betjene hvidevarerne via mobilen eller tablet.

4 vare(r)

pr. side

 • Siemens Mikro-/kombiovn HM676G0S6S

  • Type: ........................................................................... Indbygning
  • Home Connect: ........................................................................... Ja
  • Farve: ........................................................................... Stål
  • Ovnrum (ltr.): ........................................................................... 67 liter
  Pris
  13.899,-
 • Siemens Emfang LC91KWV60

  • Type: ........................................................................... Væghængt
  • Home Connect: ........................................................................... Ja
  • Farve: ........................................................................... Sort
  • Bredde: ........................................................................... 90 cm
  A+
  Pris
  9.499,-
 • Siemens Induktionskogeplade EX875LYV1E

  • Type: ........................................................................... Induktion
  • Home Connect: ........................................................................... Ja
  • Farve: ........................................................................... Sort
  • Bredde: ........................................................................... 59,2 cm
  Pris
  10.999,-
 • Siemens Indbygningsovn HB676G1S6S

  • Type: ........................................................................... Indbygning
  • Home Connect: ........................................................................... Ja
  • Farve: ........................................................................... Sort/stål
  • Ovnrum (ltr.): ........................................................................... 71 liter
  Pris
  11.399,-

4 vare(r)

pr. side

Oplev hjemmets funktioner på en helt ny måde

Med den smarte Home Connect app kan du betjene alle dine hvide­varer fra Siemens direkte fra mobilen. Ikke kun det at tænde og slukke for produkterne, denne app går skridtet vide­re. Skal du fx finde det rigtige program til dit vasketøj, så kan easyStart på appen hjælpe dig, svar blot på nogle få spørgsmål om tekstiler, farver og tilsmudsningsgrad, så anbefaler appen lynhurtigt det rigtige program, og når vasken er klar, får du en notifikation på mobilen om, at det er tid til at tage tøjet ud af maskinen. Endnu en smart løsning er, at du direk­te fra din mobil kan tjekke, hvilke madvarer du har hjemme i køleskabet, mens du står nede i supermarkedet. På den måde undgår du at købe noget du allerede har i køleskabet, og er derved med til at reducere madspild.

Eller hvad med at imponere gæsterne? Send opskrifter til din ovn. Med Home Connect-appen kan du sende dine yndlingsopskrifter fra appen direkte til WiFi-ovnen. Ovnen vil tilpasse indstillingerne tilsvarende, så du kan begynde at lave mad med det samme. Bliv inspireret af nye og udvalgte opskrifter, som overholder selv de højeste krav, når det kommer til en fryd for ganen.

Emhætten og kogepladen taler sammen via Home Connect appen. Du kan f.eks. vælge effekt og justere belysningen direkte fra kogepladen. Nemt og overskueligt.

Opvaskemaskinen informerer dig via SMS, når den er ved at løbe tør for salt, afspændingsmiddel eller opvasketabs, så kan du handle på vej hjem og løber aldrig tør. Eller tilslut en stemmestyret højttaler til din opvaskemaskine, ovn, vaskemaskine, kaffemaskine eller tørretumbler med Home Connect, så kan du betjene produkterne med din stemme. Både tænde og slukke men også få at vide, hvor lang tid der er tilbage af programmet.

Siemens og Home Connects samarbejdspartnere giver endnu mere frihed og et endnu smartere hjem. Vi er alle unikke, og derfor er det også vigtigt, at den daglige rutine bliver automatiseret efter dine personlige ønsker. Fx at få din foretrukne morgenkaffe med den helt rigtig smag, når du står op. Det skal ikke være et ønske, det skal være en realitet. Det kan du enkelt gøre med appen IFTTT. Hvad er IFTTT? Kort fortalt er det en genial genvej til et smart hjem og en lettere dagligdag. IFTTT gør det nemt at få enheder til at tale sammen ved at skabe forskellige "triggers" - fx kan du forbinde din kaffemaskine med dit Smart Watch. Din søvnrytme vil så blive registreret og sendt direkte til din kaffemaskine, som vil tilberede den rigtige morgenkaffe til dig - en dobbelt espresso efter en hård nat, eller en latte macchiato efter en god nats søvn.

Der er mange flere muligheder med IFTTT. Den smarte lampe i din stue blinker, når vasketøjet er færdigt, musikken begynder at spille, når aftensmaden er klar. Bliv inspireret ved at tjekke partner-appen for at se de nyeste "triggers", der er tilgængelige.