Vask & Tør

Hos Hvidt og Frit finder du altid et stort udvalg af vaskemaskiner og tørretumblere i de bedste kvalitetsmærker og til ethvert behov.

Sådan gør du 1-2-3
Vælg produkter
Gå på opdagelse i vores mange produkter, og vælg dem, der passer til dit behov.
Send anmodning
Udfyld formularen, og vælg den forhandler, du ønsker at modtage et tilbud fra.
Modtag tilbud
Forhandleren sender dig hurtigt et uforpligtende tilbud på dine ønsker.
Vi forhandler alle de kvalitetsbrands, som du kender!

Vaskemaskiner & tørretumbler

Hos Hvidt og Frit kan du få vaskemaskiner og tørretumblere med varierende kapacitet, støjniveau, placering af betjeningspanel mm., så du kan få en maskine, der matcher dine behov. Der kan være stor forskel på vaskemaskiners og tørretumbleres størrelse og dermed kapacitet. Har du fx en stor familie, bør du vælge en maskine med stor kapacitet og omvendt. Med en maskine med den rette kapacitet mindsker du spild i forhold til energiforbrug, vandforbrug mm. Hos os finder du altid et stort udvalg af vaskemaskiner og tørretumblere i de populære kvalitetsmærker.

Energimærkning

Vi anbefaler, at du er opmærksom på produktets energimærkning, når du leder efter en ny maskine. Det har nemlig både betydning for miljøet og din vand- og elregning. Energiskalaen af hårde hvidevarer viser, hvor energieffektivt produktet er. Produkter mærket med A+++ er de mest energieffektive, og bruger derfor ikke nær så meget strøm som maskiner i højere energiklasser.

Kontakt din nærmeste Hvidt og Frit forhandler

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores mange forhandlere, hvis du ikke finder det, du søger her på siden. De lokale butikker står klar med professionel vejledning og gode råd, når du skal have nye hårde hvidevarer. Find din lokale hårde hvidevare specialist her.