Vask & Tør

Hos Hvidt & Frit kan du altid finde et stort udvalg vaskemaskiner og tørretumbler i de bedste kvalitetsmærker på markedet og til et hvert behov. Finder du ikke det produkt eller det brand på hjemmesiden, du søger, er du altid velkommen til at kontakte en af vores mange forhandlere rundt om i landet. Du kan finde din nærmeste hårde hvidevare forhandler her.

Sådan gør du 1-2-3
Vælg produkter
Gå på opdagelse i vores mange produkter og vælg dem, der passer til dit behov.
Send anmodning
Udfyld formularen og vælg den forhandler, du ønsker at modtage et tilbud fra.
Modtag tilbud
Forhandleren sender dig hurtigt et uforpligtende tilbud på dine ønsker.
Vi forhandler alle de kvalitetsbrands, som du kender!

Vask og tør

Om du leder efter en ny vaskemaskine eller tørretumbler, kan du finde den i Hvidt og Frits hjemmeside. Når du leder efter en ny vaskemaskine eller tørretumbler, er der en række faktorer og funktioner, der er relevante for dig at tage stilling til og have med i baghovedet. Skal din nye vaskemaskine for eksempel have en A+++ energimærkning? Være særligt støjsvag? Eller er din husholdning så stor, at du skal lede efter en tørretumbler med ekstra stor kapacitet? Eller har du småt med plads og leder derfor efter en topbetjent vaskemaskine? I webshoppen kan du gennemse vores sortiment af tørretumblere og vaskemaskiner.

Energimærkning

Når du leder efter en ny vaskemaskine eller tørretumbler, er det vigtigt, at du køber en maskine med lavest mulig energimærkning. Energimærkning af hårde hvidevarer er producenternes måde at vise forbrugerne, hvor energieffektive deres produkter er. EU’s energimærke er obligatorisk, og indeholder alle forbrugerrelevante oplysninger. På energiskalaen er produkter mærket med A+++ de mest energieffektive. Energimærket viser det enkelte produkts producent, årlige energiforbrug, støjniveau, kapacitet mm. Når du vælger en maskine i en god energiklasse sikrer du således, at du sparer mest muligt på din elregning. I Hvidt og Frits webshop kan du vælge mellem mange forskellige vaskemaskiner og tørretumblere, der alle har energimærkning A til A+++. For den miljøbevidste forbruger, er en vaskemaskine eller tørretumbler med en lav energimærkning også meget relevant. Udover at du sparer penge, når du vasker eller tumbler dit tøj i en maskine i en lav energiklasse, er du også med til at skåne miljøet, da maskinen ikke bruger nær så meget strøm som andre maskiner i højere energiklasser.

Din tørretumbler eller vaskemaskines kapacitet

Når man taler om vaskemaskiner eller tørretumbleres kapacitet, er det, fordi der er stor forskel på maskinernes størrelse og dermed kapacitet. Har du en stor familie, skal du vælge en maskine med stor kapacitet og omvendt; har du en lille familie, skal du vælge en maskine med knap så stor kapacitet. Når du vælger en maskine med den rette kapacitet, mindsker du spild i forhold til energiforbrug, vandforbrug mm.

Se det store hvidevaresortiment på hvidtogfrit.dk

På Hvidt og Frits hjemmeside kan du altid finde et stort udvalg af vaskemaskiner og tørretumblere. Finder du ikke det produkt på, du søger, er du altid velkommen til at kontakte en af vores mange hvidevareforhandlere rundt om i Danmark. Medarbejderne i butikkerne er altid parate med gode råd til dig, når du søger nye hårde hvidevarer. Find din lokale forhandler her.