Tørretumblere

Hos Hvidt og Frit har vi et bredt udvalg af tørretumblere i de bedste kvalitetsmærker.

1 vare(r)

pr. side

 • Samsung tørretumbler DV80K6010CW/EE

  • Type: ........................................................................... Frontbetjent
  • Energiklasse: ........................................................................... A++
  • Tørrekapacitet: ........................................................................... 8 kg
  • Producent: ........................................................................... Samsung
  A++
  Pris
  6.499,-

1 vare(r)

pr. side

Tørretumblere til ethvert behov

Har du ikke mulighed for at tørre dit vasketøj udendørs eller i et vaskerum, er en tørretumbler tæt på at være uundværlig. I mange familier er tøjvask og tørring en stor del af hverdagen. Det er derfor vigtigt at finde en tørretumbler med den rette kapacitet, der passer ind i dit hjem. Hos Hvidt og Frit fører vi et bredt udvalg af tørretumblere af forskellige typer, så du kan finde den maskine, der matcher dine behov. Vi fører alle de bedste mærker af den bedste kvalitet på markedet. 

Energimærkning af din tørretumbler

Vi anbefaler, at du er opmærksom på produktets energimærkning, når du leder efter en ny tørretumbler. Det har nemlig både betydning for miljøet og din vand- og elregning. Energiskalaen af hårde hvidevarer viser, hvor energieffektiv produktet er. Produkter mærket med A er de mest energieffektive, og bruger derfor ikke nær så meget strøm som maskiner i højere energiklasser.

Kontakt din nærmeste Hvidt og Frit forhandler

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores mange forhandlere, hvis du ikke finder det, du søger her på siden. De lokale butikker står klar med professionel vejledning og gode råd, når du skal have nye hårde hvidevarer. Find din lokale hårde hvidevare specialist her.