Hvidevare ordbogen

– Når hvidevarer er sort snak

Hvad er forskellen på hydrolyse og pyrolyse? Hvad betyder Sous-vide og hvad er fidusen ved kogeplader med booster-funktion?

Det er nemt at blive forvirret over alle de mange funktionstermer i produktspecifikationerne og vi har derfor lavet en hvidevareordbog med betydningen bag termen.

Booster-funktion

Funktion på nogle induktionskogeplader, der giver ekstra øjeblikkelig effekt til kogezoner i op til 10 minutter. Booster-funktionen sikrer, at man opnår en intens og hurtig opvarmning på ekstra travle dage.

CustomFlex

Praktisk og fleksibel indretning på køleskabsdøre, som gør det muligt at rykke rundt på elementer og justere hyldehøjderne efter behov.

Cleansteel

Speciel overflade på rustfrit stål, der gør det nemmere at pleje overfladen. Fingeraftryk er næsten usynlige på CleanSteel.

ColdSense

Køleskabe med ColdSense har kuldesensorer , derreagerer øjeblikkeligt på omgivelsesændringer og justerer køleskabstemperaturen 40% hurtigere tilbage til normal.

DynaCool

DynaCool er en funktion, der sørger for en jævn temperaturfordeling i hele køleskabet. Med DynaCool spiller det ikke nogen rolle, hvor du placerer hvilke madvarer, for der gælder de samme betingelser overalt.

EasyControl

Produkter med EasyControl styres via en touchskærm.

Flexzone

Når komfurer har Flexzone betyder det, at opvarmningszonerne på kogpladen tilpasser sig form og størrelse på din stegepande eller gryde og herved kun varmer op, hvor der er brug for det.

FlexiClip-udtræk/Teleskopskinner/Teleskopudtræk

I ovne med flexiClip-udtræk sidder bageplader og bageriste på specielle skinner, der gør det muligt at trække dem ud af ovnen, så man undgår at brænde sig.

Hydrolyse

Ovne med hydrolytisk rengøringsfunktion anvender vanddamp til at blødgøre fedt, der har sat sig fast på væggene i ovnen.

LowFrost

Frysere med LowFrost-system bevarer fryserens temperatur for at forebygge rimdannelse. Dette medvirker bedre ydeevne og mindre vedligeholdelse.

Nofrost

NoFrost er et automatisk afrimningssystem, der recirkulerer tør og kold luft. Derudover dannes der ikke is på frysevarer, og skufferne kan let åbnes og lukkes uden forstyrrende islag.

PerfectFresh Active

Denne funktion sikrer optimale betingelser for opbevaring i dit køleskab. Hvert 90. min. og med hver åbning af døren, sprøjtes en fin vandtåge ned i skuffen. Dine madvarer fugtes skånsomt, og luftfugtigheden er altid optimal – uanset hvor meget, der er i køleskabet.

Pyrolyse

Når en ovn har pyrolysefunktion betyder det, at den er selvrensende. Ovnen varmes op til mellem 400-500 grader, så snavset i ovnen brændes til aske, der nemt kan tørres op efterfølgende.

Sous-vide

Ovne med sous-vide dampkogningsfunktion

TasteControl

Med TasteControl sørger din ovn for at afkøle ovnrummet, så retten ikke overtilberedes, når den er klar. Med TasteControl er det også muligt at holde maden på serveringsklar temperatur, også når du ikk er til stede til at tage retten ud af ovnen.

0-zone skuffe

I nogle køleskabe findes der en 0-zone skuffe, der holder en temperatur på omkring 0 grader. Dette gør at nogle typer fødevarer holder sig friske i længere tid.  Fisk, kød og fjerkræ holder sig længere ved denne lave temperatur.

 

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS
1